Braun silk epil xelle 5185 5285 инструкцияНазвание файла:
Размер файла: 428 Килобайт
Количество загрузок: 1795
Скачать:

 Аксессуары и запчасти к эпиляторам Braun Мы осуществляем гарантийный и послегарантийный ремонт эпиляторов фирмы Braun. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Product: Braun Epileerapparaat Spam Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! The 5280 is an upgraded version with a shaver and trimmer head, but I didn’t need those as I don’t shave. 5185 is a good model with basic epilation, but can also be washed under water. This model perfectly fits the bill.Two features I absolutely love:- Little light.

Похожие записи: